Kategorier
Målare

Målare i Stockholm – pålitliga hantverkare

Att måla och tapetsera kan vara en utmanande sysselsättning. Har du flera rum eller en hel fasad att behandla, gör du klokt i att anlita en målare i Stockholm.

Du har precis tecknat köpekontrakt för en stor villa i en norrförort till Stockholm. Huset är av äldre datum och vissa detaljer har sett bättre dagar. Köksskåpen är bra på många sätt, men de behöver fräschas upp och målas. Men ingen i familjen vill skrapa bort gammal färg och göra underarbetet. Tidigare ägare har varit ivrig cigarrökare och röken har satt sig i tapeterna. Det blir alltså nödvändigt att tapetsera och måla hela huset invändigt för att det ska bli beboeligt.

Du kontaktar en målarfirma som har stor erfarenhet och många referenser. Inte nog med att firmans hantverkare kan måla och tapetsera. De kan också lägga om och slipa golv. Det passar dig bra eftersom husets massiva trägolv behöver ett ansiktslyft.

Målare i Stockholm – förnyelse inne och ute

Ditt nyinköpta hus har träfasad, som behöver förbättras. Och dina fönster behöver också kittas om, spacklas och målas. Att välja utomhusfärg till en fasad är inte helt enkelt för en amatör. Men med hjälp av erfaren målare i Stockholm, kan du välja material som passar huset och som dessutom har miljömärkning.

Du lägger order på ditt omfattande måleriarbete. Målerifirman har erfarna hantverkare som arbetar effektivt med moderna verktyg. För utomhusarbete monterar de arbetsplattform runt hela huset. Om du vill, kan du själv utan risk ta dig upp i byggställningen och följa arbetet.

Läs mer om målare på denna sida: norrortsmaleri.se