Om oss

Vår ambition med den här sidan är att göra byggprojekt och renoveringar lite enklare att förstå, påbörja och slutföra. Vi som skriver är erfarna hantverkare som vill dela med oss av vår kunskap och expertis inom exempelvis måleri, snickeri, rörmokeri och golvläggning.

Vi vet vad som ska göras, vi vet vad man ska undvika och vi vet när man gör bäst i att svälja stoltheten och ta professionell hjälp. Det senare är även det en viktigt fråga. I många fall så skulle Sveriges hemmasnickare de facto tjäna tid och pengar – och relationer! – på att ringa en sakkunnig yrkesman. Vi ska här visa projekt som är lite för krävande för vanliga lekmän.

Att svensken bygger är i sak bara roligt. Det är lustfyllt att skapa och att kunna se tillbaka på ett lyckad projekt. Men, för att lyckas så krävs det också att man vet vad man ska göra. Här kommer vi hela tiden att presentera olika projekt och gå igenom dessa steg-för-steg och utöver detta kommer vi även att ge tips, råd och idéer om hur man ska tänka. Vi vill att ditt nästa projekt ska bli ditt absolut bästa! Välkommen!