Kategorier
Fönster

Fönsterrenovering i Stockholm – när dina fönster behöver rustas upp

Fönster som börjar tappa färg och se lite nedgångna ut behöver inte nödvändigtvis bytas ut mot nya fönster. Ibland kan det räcka med en fönsterrenovering. I Stockholm får du hjälp med det.

Har ni fönster som börjar se lite slitna och tråkiga ut? Har de kanske tappat färg och kitt på sina ställen och ser allmänt dassiga ut? Ett fönsterbyte behöver inte alls vara nödvändigt i sådana här typer av situationer. Det kan faktiskt räcka gott med en renovering av fönstren istället. En fönsterrenovering kan man vissa gånger göra helt på egen hand. Men det beror på i hur pass dåligt skick fönstret är, och vad man själv har för kunskaper kring att utföra en renovering av fönster. Har man inte koll alls vad som behöver göras vid en fönsterrenovering så är det alltid bäst att lämna det jobbet åt ett proffs.

Måla och slipa om dina fönster

Ibland kan det räcka med att slipa fönstret och stryka på lite ny färg och grundfärg. Men ibland kan man behöva göra mer än så. Det finns företag som sysslar med just renovering av fönster på olika vis. Dit kan man lämna sina fönster för att få dem renoverade och fina igen. Ibland kan man behöva byta ut allt trä runt glaset till exempel och det blir bäst om någon kunnig får göra det. Att sedan lägga dit nytt kitt och måla på ny färg kan få ett gammalt fönster att se ut precis som nytt igen.