Kategorier
Golv

Anlita ett bra golvslipningsföretag i Stockholm

Golvslipning är ett exempel på sådant som man absolut inte ska försöka sig på själv som privatperson. Ett golvslipningsföretag i Stockholm kan slipa ditt trägolv riktigt plant och jämnt.

Det krävs både yrkesskicklighet och vana för att slipa trägolvet så att resultatet blir jämnt. Gör man fel minskar slipytan drastiskt om man har ett parkettgolv. Det är svårt att få ett bra resultat även på ett furugolv om man inte har stor vana vid att använda en slipmaskin. För att få ett vackert slipat golv ska proffs göra jobbet. Kontakta ett golvslipningsföretag i Stockholm så blir resultatet som du vill ha det.

Golv återanvänds och blir lika fina

Ett vackert trägolv blir oundvikligen slitet och repigt med åren. Det sparar både material och jobb att slipa om det istället för att lägga ett nytt golv. Det sparar på naturens resurser att träet kan återanvändas på ett så bra sätt. Det ligger ju redan på plats och golvläggningen är gjord. En fiskbensparkett eller ett annat trägolv är vackra hantverk som bör bevaras. Med slipning och ny ytfinish blir golvet som nytt igen till en rimlig kostnad.

Du kan utnyttja rotavdraget när du anlitar någon för att renovera eller rusta upp din bostad. Då får du avdrag på en del av arbetskostnaden. Både möbler, mattor och gardiner kommer till sin rätt när du har låtit ett golvslipningsföretag få ordning på trägolvet. Du kan välja mellan blank eller matt yta, och du kan också välja en färgnyans på golvet, till exempel vitt.